Williamstown house 1

Williamstown House 1

Williamstown House 1

We are designing an addition to an existing Federation style house, beachfront, in Williamstown.

The new building is positioned towards the rear of the site and is linked to the existing house via a glazed walkway. The glazed walkway allows for a new south (public) and north (private) courtyard's as an extension of the Foreshore Park. The existing house will contain the children's bedrooms and amenities including a music room for a Baby Grand. The addition will contain a new parents retreat, double car garage on the ground floor. The first floor will have a large open plan living, dinning and kitchen with uninterrupted views over Williamstown Beach.

A new recycled red brick chimney to match the existing will form a 'gateway' to the new entry.

Stage: Town Planning

4 (3).jpg
3.jpg
Aerial FB.jpg